Banner

Aanmelden verlengd!

Dit jaar heeft het Geo Promotion congres als thema: “De Risico’s te boven: van onzekerheden naar kansen”. Het evenement zal op 7 maart 2014 plaatsvinden in de Euroborg, te Groningen, en staat onder leiding van Jacques Wallage (voormalig burgemeester van de stad Groningen).

Wegens succes en vraag kunnen wij de inschrijvingen met een week verlengen!

Deze dag is een uitstekende gelegenheid om uw kennis op het gebied van risicomanagement te vergroten en informatie uit te wisselen met andere mensen uit verschillende instanties. Daarnaast is het een uitgelezen kans om de band tussen de universitaire instellingm, overheid en het bedrijfsleven te versterken. Tijdens de netwerk borrel is er voldoende tijd om nieuwe contacten op te doen en reeds bestaande contacten te onderhouden.

Op onze website www.geopromotion.nl staat nog veel meer informatie over het congres en kunt u zich ook inschrijven. Wij hopen u op 7 maart te mogen ontvangen in de Euroborg.

Comments are closed.