DSC_0107

Kennismaken.. Congresbestuur 2016

DSC_0107

Op de foto v.l.n.r. Jalien Oegema, Aniek Wichers, Jesse Zwiers, Steijn van der Zwaag, Nyreeh Knegtering en Astrid Herwig.

Ook  in 2016 zal er door het bestuur van stichting Geo Promotion een geografisch, planologisch of vastgoedkundig congres worden georganiseerd. Wij zijn al druk bezig met de voorbereidingen en daarom stellen wij ons graag voor.

Jesse Zwiers – Voorzitter
Astrid Herwig – Vicevoorzitter
Jalien Oegema – Secretaris
Steijn van der Zwaag – Penningmeester
Aniek Wichers – Commissaris Interne Betrekkingen
Nyreeh Knegtering – Commissaris Externe Betrekkingen 

We zullen er komend jaar hard aan werken om weer een succesvol congres neer te zetten! Via de site houden we jullie op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. Ook zijn we nog steeds te vinden op Facebook Twitter en LinkedIn  .

 

Comments are closed.