Banner FB

Thema congres 2016 is bekend!

Het thema van het congres van 4 maart 2016 is bekend!
Dit jaar zal het thema ‘Reinventing the City – de kansen van transformatie en herbestemming’ zijn.

Door allerlei ontwikkelingen (financiële crisis, verschuivende behoeften vanuit de samenleving en demografische veranderingen) is er in steden en regio’s leegstand van vastgoed en braakliggende bouwgrond. Toch zijn er vele bedrijven, organisaties en voorzieningen die behoefte hebben naar ruimte. Door gebrek aan financiële middelen moeten er creatieve oplossingen gezocht worden voor deze problemen. Met als gevolg het veranderen van functies van gebouwen, complexen en de ruimte om ons heen met als resultaat de transformatie van de stad.

Het congres heeft als doel om zowel studenten, academici als bedrijven samen te brengen. Door middel van workshops, lezingen en discussies over onderwerpen die raakvlakken hebben met het onderwerp ‘Reiventing the City’ zal de congresdag worden ingevuld.

Comments are closed.