logo_geopromotionwebgsite

Congres 2017: Van eigen bodem

Met trots presenteren we het thema voor de 20e editie van het Geo Promotion congres. Het thema ‘Van Eigen Bodem’ legt de focus van het congres op de eigen kracht van de regio. In Nederland wordt hier al volop aan gewerkt in de vorm van bijvoorbeeld energielandschappen en stadslandbouw.

Op het congres van vrijdag 10 maart 2017 in het Noordlease stadion (Euroborg) zal dit thema door diverse sprekers worden besproken en worden geconcretiseerd door een breed scala aan workshops. Zowel planologische, economisch-geografische, cultureel-geografische en vastgoedkundige perspectieven komen aan bod. De voornaamste onderwerpen die worden aangesneden zijn energie, wonen, water en voedsel. Niet alleen zal worden ingegaan op wat reeds wordt ondernomen op deze fronten, maar ook welke ontwikkelingen mogelijk zijn in de toekomst. Klik hier voor meer informatie over de achtergrond van het thema

Comments are closed.