NEW VACANCY AT ANTEA GROUP (Dutch)

Adviseur Gebiedsontwikkeling Engergietransitie

Werkgebied:        Ruimtelijke Ordening en Planologie

Functie:                 Adviseur

Hoe gaan we vormgeven aan de energietransitie? Op welke wijze moeten gebieden ontwikkeld worden als daarbij de energietransitie een plaats moet krijgen. Wil jij je vastbijten in dit onderwerp en vind je het een uitdaging met opdrachtgevers, een deskundig team en diverse partijen tot goede keuzes voor de vormgeving van energietransitie te komen? En zoek jij een werkgever waar je de ruimte krijgt om jouw vakkennis en organisatorisch talent tot hun recht te laten komen? Dan is dit jouw kans om een prachtige stap in je carrière te zetten.

Dit is jouw uitdaging

Als adviseur en projectleider krijg je in alle opzichten een afwisselende baan. Je werkt zelfstandig of met je projectteam aan uitdagende ruimtelijke vraagstukken in Nederland. Dit doe je voor overheden, projectontwikkelaars, beleggers en energiebedrijven. Je bent betrokken bij eigentijdse inrichtingsvraagstukken op het gebied van energietransitie en daar bijkomende onderwerpen als Omgevingswet, klimaatadaptatie en de gezonde stad. Als adviseur draag je met jouw kennis van zaken bij aan de oplossing van ruimtelijke vraagstukken. Maar je kunt ook uit de voeten als projectleider. Hierbij krijg je de verantwoordelijkheid om projecten financieel en inhoudelijk tot een goed resultaat te brengen. Verder ben je iemand die makkelijk contacten legt met klanten en snel hun vertrouwen wint. Je spreekt hun taal, kent hun vragen en weet jouw kennis en visie te vertalen naar passende en onderscheidende oplossingen. Dankzij deze skills weet je als geen ander marktkansen te signaleren én te verzilveren.

Wat vragen we van jou?

In een wereld die snel verandert en een organisatie die groeiende is, zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die hun vakkennis combineren met klantgerichtheid en gevoel voor commercie. Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over:

  • een relevante afgeronde WO opleiding;
  • minimaal drie jaar werkervaring op het gebied van energietransitie en/of gebiedsontwikkeling;
  • een heldere visie op ruimtelijke vraagstukken en energietransitie;
  • leidinggevende eigenschappen;
  • goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • ondernemersgeest en creativiteit.

Werken bij Antea Group

Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij prima arbeidsvoorwaarden die je kunt aansluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit en staan met beide benen op de grond. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Antea Group en Realisatie

In ons land is elke vierkante kilometer kostbaar. En terwijl we steeds meer van die ruimte eisen, zien we steden, dorpen, natuur en platteland veranderen. Verstedelijking, krimp, klimaatverandering: ze vragen om nieuwe oplossingen en concepten. Hoe kunnen we ons land (betaalbaar) blijven ontwikkelen, maar met oog voor leefbaarheid, veiligheid en gezondheid? Het zijn vraagstukken waar onze specialisten zich dagelijks over buigen. We onderzoeken, adviseren en organiseren. We effenen de paden om nieuwe plannen mogelijk te maken, verbinden belangen en zetten onze kennis van ruimtelijke ordening, water- en waterveiligheid, wet- en regelgeving in om tot duurzame oplossingen te komen.

Antea Group

Understanding today. Improving tomorrow.

Ben jij klaar voor Antea Group?

Laat deze kans gerust even bezinken, maar wacht ook niet te lang met reageren. De vacature sluit op 19 maart. Laat ons voor die tijd in een motivatiebrief en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt. Wil je eerst sparren over deze functie en de kansen die jij ziet? Neem ook dan gerust contact met ons op. Mail, app of bel met Yordi Zeijpveld, 06 51 20 02 45.