Antea Group

Business Course 2020

Regio: Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Brabant

Locatie: Heerenveen, Deventer, Almere, Capelle a/d IJssel, Oosterhout

Wij zijn op zoek naar ingenieurs en adviseurs met karakter; winnaars en doorzetters die grote vraagstukken van nu en de toekomst op hun eigen manier aanpakken. Bij Antea Group krijg je de kans om jouw kennis en talenten in te zetten om de wereld elke dag iets veiliger, slimmer, duurzamer en mooier te maken. En aan de slag te gaan met actuele thema’s zoals energietransitie, klimaatadaptatie, planstudies, smart cities en asset management.

Eén keer per jaar laten we tijdens onze Business Course een groep wo’ers en hbo’ers met passie voor techniek en ondernemerschap kennismaken met Antea Group. Zet jezelf in de spotlights: jij ontdekt ons, wij ontdekken jou. Hebben we een match? Dan ligt er een contract voor je klaar.

Jouw uitdaging

Op 3 en 4 april a.s. leer je tijdens deze tweedaagse volledig verzorgde Business Course onze organisatie in al haar facetten kennen. Ons werk, onze opdrachtgevers en ambities. Je doorloopt een programma met presentaties, interessante cases en workshops. Uiteraard allemaal in een Antea Group-sfeer: informeel en ontspannen. Na afloop van de Business Course ontvang je persoonlijke feedback. En krijgen tien kandidaten een contract aangeboden. Is er een wederzijdse match? Dan is één van die banen voor jou.

Wat vragen we van jou?

In een wereld die snel verandert, zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Ingenieurs en adviseurs die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en uit anderen te halen. Om voor deze Business Course in aanmerking te komen, voldoe je aan de volgende criteria:

  • je bent recent wo- of hbo-afgestudeerd;
  • je zit in de afstudeerfase, of je werkt al een jaar;
  • je hebt interesse in data en IT en je wilt processen slimmer en sneller maken;
  • je bent sterk in organiseren en plannen;
  • je bent gericht op vernieuwing;
  • je bent open-minded, je kunt goed schrijven en presenteren en je hebt oog voor de omgeving.
Werken bij Antea Group

Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt aansluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Over Antea Group

Van stad tot land, van water tot lucht; binnen Antea Group dragen ruim 1.700 adviseurs en ingenieurs bij aan onze leefomgeving. We ontwerpen bruggen en wegen, realiseren woonwijken en waterwerken. Maar we zijn ook betrokken bij thema’s zoals milieu, veiligheid, assetmanagement en energie. Dit doen we niet alleen in Nederland, ook internationaal zijn we actief.

Aanmelden Business Course

Laat ons weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meer informatie

Neem contact op met Floor Kempers, telefoonnummer 06-83 16 86 44.

Wij zijn onder meer op zoek naar:

Aardwetenschappen, (Technische) Bedrijfskunde, (Technische) Bestuurskunde, Bodem, Bouwkunde, Civiele Techniek, Data Science, Elektrotechniek, Geodesie, Geomedia & Design, Installatietechniek, Milieukunde, Milieutechnologie, (Chemische) Procestechnologie, Rail, Recht, Ruimtelijke Ordening en Planologie, Technische Natuurkunde, Vastgoed, Verkeerskunde, Werktuigbouwkunde, Land- en Watermanagement, Management van de Leefomgeving.