Dagvoorzitter

Dagvoorzitter – Jaap Jepma

jaapjepma 

Op vrijdag 10 maart organiseert Geo Promotion haar 20e congres, dat in het teken zal staan van de zelfvoorzienende regio. Specifiek gaan we kijken naar hoe we de ruimte om ons heen duurzamer in kunnen richten.

We zijn verheugd dat dhr. Jaap Jepma de rol van dagvoorzitter op ons congres wil vervullen. Jaap heeft een jarenlange ervaring als dagvoorzitter, waarbij hij zich onder andere richt op thema’s zoals ruimtelijke ontwikkeling rond energielandschappen, het spanningsveld tussen natuur & economie, het ontwikkelen van moderne landbouw, lokale energie-initiatieven en duurzaamheid in de internationale zeevaart. Geo Promotion heeft er dan ook het volste vertrouwen in dat Jaap Jepma voor een vruchtbare discussie kan zorgen.

Tevens is Jaap Jepma directeur van communicatiebureau Noordtij. Noordtij is gespecialiseerd in het begeleiden van processen op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, economie en leefbaarheid. De meeste projecten van Noordtij kenmerken zich door een sterke interactie tussen opdrachtgevers en hun omgeving: in dialoog aan tafel ontstaan de kansen voor échte samenwerking, waarbij waardering en begrip tot stand komen als je elkaar in de ogen kunt kijken. Noordtij faciliteert bijeenkomsten van 2 tot 900 deelnemers om die interactie te ondersteunen. Meer weten? Kijk op www.noordtij.nl .

Comments are closed.