Locatie en bereikbaarheid

Het Noordlease Stadion

Na het daverende succes van afgelopen jaren willen wij u komend jaar opnieuw verwelkomen binnen de zes muren van het FC Groningen Stadion. Op 10 maart 2017 zal deze toplocatie zal het decor zijn van lezingen van diverse partijen, workshops en een actieve discussie tussen deelnemers en experts. De dag zal hier worden afgesloten met een borrel (en optioneel aansluitend een diner) voor alle aanwezigen.

Adres
Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen

euroborgbinnen

– Bereikbaarheid –

Met de auto naar de Euroborg
Vanuit de richting Heerenveen (A7) gaat u op het Julianaplein rechtdoor en u neemt daarna de derde afslag richting Euroborg. Houd hier rechts aan, ga onderaan de afslag rechtsaf en neem daarna de eerste afslag (Euroborg) rechts. U kunt (betaald) parkeren in de parkeergarage (P1) of op het parkeerterrein (P2).

 

Vanuit de richting Assen (A28) gaat u rechtsaf op het Julianaplein richting Hoogezand/Euroborg. Daarna neemt u de derde afslag richting Euroborg. Houdt hier rechts aan, ga onderaan de afslag rechtsaf en neem daarna de eerste afslag (Euroborg) rechts. U kunt (betaald) parkeren in de parkeergarage (P1) of op het parkeerterrein (P2).

 

Vanuit de richting Hoogezand (A7) neemt u bij het naderen van de stad Groningen afslag 39 Westerbroek/ Groningen City Centrum / Euroborg, daarna volgt u de borden P1.

 

Lees hier over de parkeermogelijkheden. (Opent nieuwe pagina naar Euroborghoreca.nl)

Met de fiets naar de Euroborg
Woont u in de stad Groningen of de directe omgeving dan is de snelste en gemakkelijkste manier om de Euroborg te bereiken met de fiets. Voor de Euroborg bevindt zich een fietsenstalling.

 

Vanaf Groningen Centraal Station neemt u het fietspad (achter het busstation) naar de Lodewijkstraat. Vervolgens fietst u steeds rechtdoor via de Verlengde Lodewijkstraat onder de ringweg door richting de Mediacentrale. Vlak voor de Mediacentrale gaat u linksaf langs het Euroborg Strand naar de Euroborg.

 

Vanuit de wijk De Oosterpoort fietst u langs het Winschoterdiep, onder de zuidelijke ringweg door langs de kantoren van Essent en Menzis naar de Euroborg.

 

Met het Openbaar Vervoer naar de Euroborg
Euroborg is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Zoek de snelste route met het openbaar vervoer naar Euroborg via 9292OV (opent nieuwe pagina).