Metafoor

VACATURE JUNIOR (FINANCIEEL) ADVISEUR GEBIEDSONTWIKKELING/PLANECONOOM

Over Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling
Metafoor adviseert overheden, projectontwikkelaars, bouwers, beleggers en woningcorporaties ten aanzien van gebieds- en vastgoedontwikkeling door middel van detachering en advies. Wij zijn een landelijk opererende organisatie met ca. 45 planeconomen, juristen en projectmanagers. Metafoor levert kwalitatief hoogwaardige en kennisintensieve ondersteuning op maat door middel van advisering, interim management en detachering van deze professionals. Wij adviseren over bijvoorbeeld transformaties, exploitatieplannen, risico, haalbaarheid, samenwerkingen en aanbestedingen. Met GrexManager bieden wij een software pakket voor het opstellen en beheren van grondexploitaties en het rapporteren daarover. Wij hebben nu een vacature Junior (financieel) adviseur gebiedsontwikkeling en gaan graag met jou in gesprek!

Functieomschrijving

Vanwege toename van onze orderportefeuille zijn wij op zoek naar een gedreven Junior (financieel) adviseur gebiedsontwikkeling. Vanaf de initiatief- tot en met de eindfase van een ruimtelijk plan ondersteun je de (senior) Planeconoom / adviseur bij verschillende werkzaamheden. De ene dag werk je als junior Planeconoom bij een gemeente en de andere dag voer je ondersteunende werkzaamheden uit voor financieel-economische adviesrapporten. De functie is een unieke mogelijkheid om alle kneepjes van het vak te leren! Klinkt dit als een uitdaging? Lees dan vooral verder!

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde masteropleiding in richting van Planologie of Economie. Je bent in staat snel nieuwe projecten te doorgronden. Daarnaast ben je erop gericht resultaten te bereiken. Je bent betrouwbaar en nauwkeurig: ook als onder druk gepresteerd moet worden. Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden. Je bent in staat alternatieven te bedenken en risico’s te formuleren en kan hierover op een professionele manier met opdrachtgevers communiceren. Je bent klantgericht en in staat om in korte tijd de gestelde doelen te bereiken.

Je beschikt over academisch werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een afgeronde masteropleiding Planologie of Economie;
-Je hebt kennis van de ruimtelijke ordening en affiniteit met gebiedsontwikkeling;
-Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
-Je beschikt over actuele kennis van wet- en regelgeving.

Wat bieden wij?

Wij bieden een goed startsalaris met flinke doorgroeimogelijkheden, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een auto van de zaak (of desgewenst een OV kaart). We investeren ook graag in jouw kennis door middel van opleidingen en cursussen. De echte toppers kunnen ook deelnemen aan het Management Trainee Programma! Je investeert ongeveer 15-20% van je werktijd in opleidingen, trainingen en coaching. De functie is voor minimaal 32 uur per week.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Alexander Joordens, telefoon: 06 82 08 84 43. Wil je solliciteren? Stuur dan een bondige, heldere brief en curriculum vitae t.a.v. dhr. A. Joordens via e-mail: info@metafoor.nl