Organisatie

Algemeen

Stichting Geo Promotion is in 1986 opgericht door studenten van de Faculteit der Ruimtelijke Wetenschappen aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Sindsdien houdt Geo Promotion zich bezig met het organiseren van congressen, maar ook symposia, seminars en colloquia voor de faculteit. Deze activiteiten hebben allen een geografisch, planologisch of vastgoedkundig relevant thema.

Bestuur

Klik hier voor informatie over het bestuur van Geo Promotion.
Klik hier voor de relaties van Geo Promotion.

Statutaire taak

De stichting draagt de naam Stichting Geo Promotion en heeft haar zetel in de gemeente Groningen.

Doel is het bevorderen van de belangstelling voor en de betrokkenheid bij de wetenschap der geografie en planologie in binnen- en buitenland, zulks ter vergroting van de algemene bekendheid van de geografische studierichting; Het bevorderen van de belangstelling voor en de betrokkenheid bij de praktische toepassing van de wetenschap der geografie alsmede der planologie; Het stimuleren van de wetenschappelijke en maatschappelijke vorming van de studenten aan de Faculteit der Ruimtelijke Wetenschappen van de Rijksuniversiteit Groningen.

Raad van Advies

Sinds 2014 kent stichting Geo Promotion ook een Raad van Advies, bestaande uit oud-bestuursleden.
Deze Raad van Adviseurs is er om gevraagd en ongevraagd advies te geven aan het huidige bestuur van stichting Geo Promotion.
De Raad van Advies bestaat uit de voorzitter en de penningmeester van het afgelopen bestuur en daarnaast uit oud-bestuursleden die door de jaren heen hun betrokkenheid met het wel en wee van de stichting hebben getoond. Het huidige bestuur staat naast de twee vaste leden vrij in het toewijzen van extra plekken.

De Raad van Advies voor 2014-2015 is als volgt samengesteld:
– Maurits Jongebreur, voorzitter 2013-2014
– Stephan Wittendorp, penningmeester 2013-2014
– Myrthe Leystra, commissaris interne betrekkingen, 2010-2011

KvK-nummer

41011610

LEAVE A COMMENT