Locatie en Routebeschrijving

Hanze Plaza is een bijzonder sfeervol congres- en evenementencentrum dat van alle gemakken is voorzien. De sfeer in het centrum kenmerkt zich door dienstvaardigheid, vriendelijkheid en verantwoordelijkheid. Het congrescentrum is volledig gelijkvloers, waardoor het zeer geschikt is voor mindervaliden.

Hanze Plaza heeft gekozen voor een zeer goed bereikbare locatie, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Hanze Plaza is vanaf het station per taxi ongeveer 10 minuten rijden. Vanaf het station is tevens een goede busverbinding, die praktisch voor de deur stopt. Als u met de auto bent, dan kunt u uw auto parkeren op de ruime gratis parkeergelegenheid. 

Adresgegevens: Protonstraat 16, 9743 AL Groningen

Routebeschrijving

Auto

Vanaf de A7 uit de richting Drachten:

U kiest afslag 36 en rijdt vervolgens parallel aan de snelweg, de minirotonde voorbij en kiest dan de N370. U rijdt nu op de Laan 1940-1945.

Vanaf de A28 uit de richting Assen en de A7 uit de richting Nieuweschans:

Vanaf knooppunt Julianaplein kiest u de A7 richting Drachten. U neemt de eerste afslag en slaat rechtsaf de N370 op. U rijdt nu op de Laan 1940-1945.

Vanaf de N370/Laan 1940-1945 ( ook aangegeven op de kaart):

Neem de tweede afslag, volg de borden ‘Hoendiep’. Ga bij de rotonde rechtdoor, u rijdt nu onder de ring. Ga bij de volgende rotonde links en sla dan direct rechtsaf, het bedrijventerrein op. De eerste weg aan uw linkerhand is de Protonstraat (sla af bij de Kwik-Fitgarage). Volg de weg tot u links het congrescentrum ziet liggen. Het parkeerterrein ligt aan de overkant van de straat (aan uw rechterhand). Parkeren is gratis.

 

Met het openbaar vervoer

Vanaf station Groningen neemt u bus 8 richting Hoogkerk. Stap uit bij de halte Meubelboulevard, Hoendiep. Loop de straat aan uw rechterhand (met het rode plaveisel) in en volg vervolgens de Protonstraat naar links. U vindt het congrescentrum aan uw linkerhand.

 

Met de fiets

Komende vanuit het centrum volgt u de borden Hoogkerk, over de Aweg en het Hoendiep. U fietst door tot u het spoor gekruist heeft en onder de ringweg door bent gegaan. Sla dan rechtsaf, de Atoomweg in en neem vervolgens de eerste weg links, de Protonstraat. Volg deze tot u het congrescentrum aan uw linkerhand ziet liggen.