Antea Group – Starter: ruimtelijk strateeg

! This vacancy is in Dutch !

Starter: ruimtelijk strateeg – Antea Group
Locatie: Deventer, Capelle a/d IJssel, Almere, Oosterhout
‘Ben jij net als wij ook zo geboeid door strategische inpassing van projecten met het oog op klimaatadaptatie, energietransitie en Omgevingswet? Ben je op zoek naar een omgeving waarin jouw inventiviteit en netwerkcapaciteiten volop de ruimte krijgen? Antea Group daagt je uit.’

Dit is jouw uitdaging:
Als starter werk je aan strategische en complexe projecten voor de ruimtelijke ontwikkeling in
Nederland. Dit doe je onder meer voor en samen met gemeenten, provincies,
projectontwikkelaars, energiebedrijven en het Rijk. Thema’s waaraan je werkt zijn strategische ontwikkelvraagstukken op het gebied van stedelijke transformaties, klimaatadaptatie, gezonde stad, Omgevingswet, energietransitie en toekomstvisies. Je hebt een sterke affiniteit met besluitvormingsprocessen, je kan hoofd- en bijzaken goed scheiden en je beschikt over een helicopterview wanneer nodig. Je bent inventief en ontwikkelt met ondersteuning van vakspecialisten originele aanpakken, alternatieven en oplossingen voor multidisciplinaire vraagstukken.

Wat vragen we van jou?
In een wereld die snel verandert en een organisatie die groeiende is, zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die hun vakkennis combineren met klantgerichtheid en gevoel voor commercie. Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over:
– Een relevante afgeronde HBO-/WO opleiding.
– Je beschikt over politiek -bestuurlijke sensitiviteit.
– Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Antea Group | Stad en Klimaat
Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van
onze leefomgeving. Stad & Klimaat is daar een facet van. We zetten onze kennis van ruimtelijke ordening, mobiliteit, water- en waterveiligheid, wet- en regelgeving en processen in om tot duurzame oplossingen te komen. Klik op Ruimtelijke strategie | Antea Group voor een kijkje in onze projecten
Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt aansluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Interesse?
Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke
ervaring je hebt. Bij vragen: neem contact op met Floor Kempers, 06 – 51 37 87 25. Of neem een kijkje op onze website.