Antea Group – Werkstudent milieu

! This vacancy is in Dutch !

Werkstudent milieu – Antea Group
Locatie: Heerenveen, Almere, Oosterhout, Maastricht, Capelle a/d IJssel, Goes.
‘Ben jij op zoek naar een leuke flexibele bijbaan en wil je tegelijkertijd werkervaring opdoen in hetmilieu werkveld? Dan is de volgende functie misschien iets voor jou!’

Werkstudent bij Antea Group
Antea Group is per direct op zoek naar studenten die ons komen ondersteunen. Je gaat binnen
een jong en dynamisch team aan het werk voor enkele grote opdrachtgevers. Je zult daarbij bodemadvies en veiligheids- en gezondheidsmaatregelen uitwerken zodat de klant veilig en verantwoord kan werken in de bodem.

Wij zoeken:
Een HBO-, Bachelor of Master-student” in het 2e of een hoger studiejaar (bijvoorbeeld Milieukunde, Civiele Techniek, Planologie, Ruimtelijke ordening, Tuin en Landschapsinrichting daaraan gerelateerd); Een affiniteit met bodem of milieu en daar graag veel over willen leren; Iemand die 10 uur per week, verdeeld over 2 vaste momenten, beschikbaar is; Iemand die tijdens de inwerkperiode bereid is om op een van onze vestigingen aanwezig te zijn (met inachtneming van de nodige COVID-19 veiligheidsmaatregelen).
Wat bieden wij?
Een flexibeldienstverband dat valt te combineren met je studie; De mogelijkheid om milieu-gerelateerde werkervaring op te doen; goede en directe begeleiding zodat je het werk snel eigen kunt maken; Een marktconform salaris.

Werken op afstand
Na een inwerk dag zal er, vanwege de corona pandemie, grotendeels vanuit huis gewerkt worden. Waarbij wij, wanneer dit kan en mag, afstemmomenten op kantoor zullen organiseren. Uiteraard ondersteunen wij jou om je werk vanuit huis zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. Op zowel facilitair als persoonlijk gebied.

Interesse?
Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt.

Meer informatie?
Neem contact op met Marije de Vries, telefoonnummer 06 57 99 56 67. Of kijk op onze website.