Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling & Milieu

Wil jij meewerken aan een duurzame inrichting van Nederland in complexe situaties? Vind jij het een uitdaging om met een opdrachtgever na te denken over mogelijke oplossingen voor knelpunten op het gebied van milieu, gewenste nieuwe ontwikkelingen en belangen van verschillende partijen? Wil jij jouw kennis op het gebied van ruimtelijke ordening en milieu inzetten? Dan is dit je kans om een mooie nieuwe stap in je carrière te zetten.’

Dit is jouw uitdaging

Als adviseur ruimtelijke ontwikkeling en milieu adviseer jij onze klanten – (semi)-overheid, projectontwikkelaars en ondernemers – over de ruimtelijke inpassing van energietransitie, duurzame mobiliteit, bedrijventerreinen, woningbouwopgaves, recreatieve en andere ontwikkelingen in Nederland. Je krijgt een afwisselende baan met contacten met diverse opdrachtgevers, collega’s met expertise op een groot aantal vlakken en de mogelijkheid om een eigen netwerk uit te bouwen en te onderhouden. Jij denkt met collega’s en opdrachtgevers mee over eigentijdse inpassingsvraagstukken en oplossingen voor situaties die op het eerste gezicht niet oplosbaar lijken. Jij brengt jouw kennis en vaardigheden in om de projecten een stap dichter bij realisatie te brengen. Je hebt kennis van ruimtelijke ordening, de omgevingswet en/of milieuplanologische inpassing van ontwikkelingen. Je hebt ervaring met ruimtelijke procedures en bij voorkeur ook met bestemmingsplannen verbrede reikwijdte. De overgang naar de Omgevingswet is voor jou een uitdaging waar je graag je steentje aan bijdraagt. Verder ben je iemand die makkelijk contacten legt met klanten en snel hun vertrouwen wint. Je spreekt hun taal, kent hun vragen en weet jouw kennis en visie te vertalen naar passende en onderscheidende oplossingen. Dankzij deze skills weet je als geen ander marktkansen te signaleren en te verzilveren.

Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken mensen met ambitie en passie voor hun werk, mensen die betrokken zijn bij hun opdrachtgevers en vakkennis combineren met een klantgerichte werkwijze. Samenwerken is een sleutelwoord in onze organisatie. Voor deze functie zoeken we kandidaten met:

– een relevante afgeronde HBO-/WO opleiding;
– ongeveer vijf jaar werkervaring op het gebied van ruimtelijke ontwikkelingen en/of milieukunde;
– een heldere visie op de ruimtelijke opgaven van de toekomst;
– goede sociale en communicatieve vaardigheden;
– ondernemersgeest en creativiteit.

Werken bij Antea Group
Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt aansluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Antea Group en Ruimte & Water
In ons land is elke vierkante kilometer kostbaar. En terwijl we steeds meer van die ruimte eisen, zien we steden, dorpen, natuur en platteland veranderen. Verstedelijking, krimp, klimaatverandering: ze vragen om nieuwe oplossingen en concepten. Hoe kunnen we ons land (betaalbaar) blijven ontwikkelen, maar met oog voor leefbaarheid, veiligheid en gezondheid? Het zijn vraagstukken waar onze specialisten zich dagelijks over buigen. We onderzoeken, adviseren en organiseren. We effenen de paden om nieuwe plannen mogelijk te maken, verbinden belangen en zetten onze kennis van ruimtelijke ordening, water- en waterveiligheid, wet- en regelgeving in om tot duurzame oplossingen te komen.

Ben jij klaar voor Antea Group?
Reageren op deze vacature kan tot 25 februari . Laat deze kans gerust even bezinken, maar wacht ook niet te lang met reageren. Laat ons in een motivatiebrief en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt. Wil je eerst sparren over deze functie en de kansen die jij ziet? Neem ook dan gerust contact met ons op: Barbara Evers 06- 53 96 79 72 of stuur een Whatsapp!