Dura Vermeer Bouw Hengelo – Traineeship Bouw & Vastgoed

! This vacancy is in Dutch !

Traineeship bouw en vastgoed – Dura Vermeer Bouw Hengelo

Leer het proces van een ontwikkelend bouwbedrijf in de praktijk kennen. Bij Dura Vermeer Bouw Hengelo krijg jij als trainee Bouw & Vastgoed de kans om je breed te oriënteren door als trainee actief te zijn binnen diverse functies. Bijvoorbeeld als werkvoorbereider, BIM-modelleur, uitvoerder, tendermanager of projectontwikkelaar. Binnen 2 jaar leer je ons bedrijf in de volle breedte kennen. Hier krijg jij de kans om mee te werken, denken én ontwikkelen aan innoverende opdrachten binnen de regio Noord, Midden en Oost Nederland.

Wij zijn Dura Vermeer Bouw Hengelo, een ontwikkelende bouwer in het werkgebied Noord-, Oost- en Midden-Nederland. We zijn onderdeel van de divisie Bouw & Vastgoed van Dura Vermeer.  Bij ons ervaar je het gemak van een groot bedrijf met de unieke sfeer en cultuur van een klein bedrijf. We zoeken nieuwe collega’s die van aanpakken weten én binnen onze club passen. We hebben een nuchter en gedreven team met collega’s die voor elkaar klaarstaan. Dat geldt voor elke discipline die we in huis hebben: Ontwikkeling, Woningbouw, Utiliteitsbouw, Renovatie & Transformatie en Beheer & Exploitatie.

Dit wordt jouw baan
Je voert 4 functies uit in 2 jaar tijd en gaat zowel binnen de kantoororganisatie als op de bouwplaats aan de slag. Functies die je kan gaan uitoefenen in het traineeship zijn bijvoorbeeld: uitvoerder, werkvoorbereider, calculator, projectmanager, medewerker bedrijfsbureau, projectontwikkelaar. Als trainee ligt de focus op jouw persoonlijke leerproces. Heb je de wens om je breed te oriënteren binnen Dura Vermeer Hengelo? Dan gaan we dat regelen. Liever direct specialiseren binnen een bepaalde functie? Dat kan ook. Samen met jouw begeleiders, mentoren en senior collega’s werk je aan jouw toekomst. Je leert ontzettend veel binnen een beperkte tijd. Naast dat jij operationele ervaring op gaat doen, leer jij onze organisatie en onze mensen ook snel beter kennen. Natuurlijk wil jij bij de vernieuwers binnen de bouw horen. Dat vraagt om die ene extra stap tijdens het uitvoeren van een project. Die stap maak je graag, want jij hecht veel waarde aan het duurzamer, digitaler en innovatiever bouwen. Net als wij! Je bent van toegevoegde waarde binnen ons team. Je durft een kritische houding aan te nemen en initiatief te pakken om resultaten te behalen. Ben je net
afgestudeerd of bijna klaar met je studie en klaar om te groeien binnen de bouw?

Welkom bij de familie
Een huis bouwen of een stuk asfalt produceren, dat kunnen meer bouwbedrijven. Maar de manier waarop je dat doet bepaalt hoe lang je succesvol blijft. In ons geval al 165 jaar. Als familiebedrijf draait het bij Dura Vermeer om relaties, in de eerste plaats die met jou. Wij geloven dat als je goed in je vel zit goede resultaten volgen.
Onze ruim 2.800 medewerkers geven ons een nationaal gezicht en een lokaal hart.
Je vindt onze mensen van Rotterdam tot Hengelo en van Alkmaar tot Weert. Wat ze verbindt is de trots op hun vak, de drive om het maximale resultaat te behalen,
en bovenal de motivatie om dat samen te doen.

Dit breng jij mee
– Een relevante mbo-, hbo- of wo-diploma richting de bouw. Bijvoorbeeld:
bouwkunde of bouwtechnische bedrijfskunde.
– Een commerciële en leergierige instelling.
– Sterke communicatieve vaardigheden.

Wij hebben oog voor jou
Dus bieden we je onder meer:
– Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.
– 43 verlofdagen met de mogelijkheid om dagen te verkopen.
– Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een standaard verzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
– Een goede werk-privébalans dankzij soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden en thuiswerken en moderne verlofvormen voor onder meer ouderschap, calamiteiten, mantelzorg of een sabbatical.
– Veel aandacht voor jouw groei, met onze eigen Dura Vermeer academie en een vergoeding in tijd en geld voor zowel vak- als loopbaangerichte opleidingen.
– Een mobiliteitsbudget.
– Een smartphone en in veel gevallen een laptop van de zaak.
– Een vitaliteitsprogramma en een individueel keuzebudget voor duurzame inzetbaarheid.
– Een eindejaarsgeschenk, zomerse BBQ’s, winterse kerstborrels en legendarische
personeelsfeesten.
– En last but not least: fijne collega’s die in een professionele omgeving zorgen voor een ongekend goede werksfeer.

Interesse?
Mail of app Jana via j.nolting@duravermeer.nl of 06-22643451 of soliciteer via de website.