Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling – Traineeship Gebiedsontwikkeling

! This vacancy is in Dutch !

Traineeship Gebiedsontwikkeling – Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling (32 uur)
– Project management
– Planeconomie
– Juridische advisering

Heb je interesse in gebiedsontwikkeling, heb je de juiste achtergrond en ben je op zoek naar een brede start van je carrière? Lijkt een functie als bijvoorbeeld planeconoom, projectmanager of juridisch adviseur jou leuk? Solliciteer dan op onze vacature voor Traineeship Gebiedsontwikkeling!

Het traineeship is breed opgezet met in ieder geval als basis de Opleiding Planeconomie (50% planeconomie, 50% bredere ontwikkeling). Planeconomie is immers ook de ruggengraat van ons advies- en detacheringsbureau. Afhankelijk van jouw persoonlijke kwaliteiten maken we een individueel plan om je ontwikkeling te stimuleren. Je werkt daarbij zoveel mogelijk mee op projecten die passen bij jouw voorkeur en kwaliteiten. Naarmate je meer ervaring opdoet, ontvouwt jouw carrièrepad zich vanzelf! Je hebt in ieder geval een academische achtergrond qua opleiding en zet je beste beentje voor.

Het is belangrijk dat je resultaatgericht en betrouwbaar bent, accuraat en nauwkeurig kunt werken en beschikt over goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden. Affiniteit met gebiedsontwikkeling is een vereiste. Je hebt je mastertitel op zak, of bijna.

Wat bieden wij?
Wij bieden een goed startsalaris met flinke doorgroeimogelijkheden, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een auto van de zaak (of desgewenst een OV kaart). We investeren ook graag in jouw kennis door middel van opleidingen en cursussen. De echte toppers kunnen ook deelnemen aan het Management Trainee Programma! Je investeert ongeveer 20% van je werktijd in opleidingen, trainingen en coaching. De functie is voor minimaal 32 uur per week.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Alexander Joordens,
telefoon: 06 82 08 84 43. Wil je solliciteren? Stuur dan een bondige, heldere brief en curriculum vitae t.a.v. dhr. A. Joordens via e-mail: info@metafoor.nl.