Procap – Junior-noord

! This vacancy is in Dutch !

Procap – Junior-Noord
De wereld om ons heen is in beweging. Dit biedt kansen, uitdagingen maar vooral heel veel mooie projecten. Om onze opdrachtgevers blijvend te verrassen met onze diensten zijn wij op zoek naar startende kanjers die het verschil in Noord-Nederland willen maken.

Wie zijn wij?
Wij zijn een advies- en projectmanagementbureau in de ruimtelijke ontwikkeling. We zijn thuis in projecten rond stadsverandering, slimme mobiliteit & infrastructuur, energie & ruimte en klimaatadaptatie. We zijn met ongeveer 40 collega’s, van het type dat er een kick van krijgt om dingen voor elkaar te krijgen. We groeien gestaag, hebben de blik op vooruit en willen leuke en nuttige dingen doen voor Nederland.
We werken van Delfzijl tot Bergen op Zoom en van Heerhugowaard tot Maastricht. Onze kernwaarden zijn deskundigheid, energie en creativiteit. Wij vertalen ruimtelijke ambities naar concrete resultaten.

Wil jij jouw talent inzetten en sta jij aan het begin van je carrière?
Wil jij als junior adviseur / projectmanager je vakmanschap ontwikkelen?
Wil jij een frisse wind laten waaien in ons team?
Dan zijn wij voor onze vestiging in Noord-Nederland op zoek naar jou!

Wat willen we?
– Enthousiasme, frisse ideeën en een passie om projecten tot een resultaat te brengen.
– Meer zichtbaar zijn op de thema’s die ertoe doen. Wij staan voor een veerkrachtig Nederland en willen een stempel drukken op onze leefomgeving. Aan dat profiel mag gewerkt worden samen met jou. We willen nieuwe markten en contacten aanboren.
– Een lerende houding om zo steeds beter, slimmer, creatiever te worden.
– Ons laten verrassen!

Laat wat van je horen. Doe ons een voorstel. Stel vragen. Laat zien wat jij denkt dat nodig is en stuur dit naar info@procap.nl of bel met Sietske Voets, 050 211 2671.