Sweco

ADVISEUR GIS/ GEO-ICT
“Voor het team GIS zoeken wij een ervaren adviseur GIS/GEO-ICT die voor onze klanten aan de slag gaat met onder andere GeoWeb en FME. Onze software is uitstekend geschikt om zeer uiteenlopende werkprocessen te ondersteunen die een ruimtelijke component kennen. Bijvoorbeeld inspecties, planningsvraagstukken of calamiteitenbestrijding. Dit vraagt ruime kennis van (Esri) GIS, databases, geo-architectuur en generieke ICT . Heb jij deze kennis en ervaring en wil jij onze klanten helpen met slimme oplossingen? Reageer dan snel!”
Albert van Kempen – Teammanager GIS Consultancy

Op ieder moment van de dag, waar ook ter wereld, willen wij de beschikking hebben over geografische informatie. Sweco is marktleider op het gebied van GEO-ICT-oplossingen met meer dan 600 organisaties die onze software gebruiken. Eén van onze producten is GeoWeb, dat is gemaakt op basis van het Esri-platform. GeoWeb biedt organisaties inzichten die helpen om weloverwogen beslissingen te kunnen nemen. Wil je meer weten over GeoWeb, kijk dan op http://geoweb.software.

Ter uitbreiding van het team GIS dat bestaat uit 30 personen, zijn wij op zoek naar een (technisch) gedreven GIS/GEO-ICT adviseur voor onze vestiging in De Bilt. In deze functie werk je mee in projecten en ben je regelmatig te vinden op locatie bij onze opdrachtgevers. Tot onze opdrachtgevers behoren onder andere Rijkswaterstaat, ProRail, waterschappen, provincies, gemeenten en private partijen.

Als Adviseur GIS/GEO-ICT ga je werken met GeoWeb, Esri software en FME software. Daarnaast lever je een bijdrage aan de markt- en productontwikkeling, kennisdeling en innovatie. Samen met je collega’s heb jij de ambitie om succesvolle en intuïtieve oplossingen voor onze klanten te bedenken én te realiseren!

WIJ ZOEKEN
-Je hebt een relevante WO-opleiding en minimaal drie jaar werkervaring
-Je hebt uitstekende kennis van Esri software zoals ArcGIS Server/Enterprise
-Je hebt ICT kennis m.b.t. Windows Server, IIS, XML en JSON of bent bereid om dit te leren
-Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift
-Praktijkervaring met FME en GeoWeb is een grote pré
-Je hebt ervaring met werken conform Scrum
-Je bent klantgericht, flexibel en communicatief vaardig

GEÏNTERESSEERD?
Dan ontvangen wij graag je sollicitatie middels de button op deze pagina. Neem voor inhoudelijke vragen over deze functie contact op met Albert van Kempen, Teammanager GIS Consultancy, +31 6 53 64 32 78 of via albert.vankempen@sweco.nl. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nicole van Boxtel, interim corporate recruiter, bereikbaar op + 31 6 20 95 51 99 of via nicole.vanboxtel@sweco.nl