Rho Adviseurs

How does space get quality? This is the key questions of spatial planning. And the reason why the 150 consultants of Rho adviseurs love their profession. Space is our field of activity and influencing it is our daily work. A wonderful task that we have been involved in for decades. From small building plans to large-scale area developments. From design assignments to legal regulations. From research and vision developments to good management of the existing. We operate nationwide, from multiple locations. This allows us to be close to our customers, while benefiting from our joint strength.

Areas where we advise include urbanism, landscape, housing, retail, recreation, environment and sustainability. We do this on behalf of municipalities, property owners, developers, contractors, architects, real estate agents and private individuals.

Curious about the beautiful and challenging projects that we realise? Visit our website www.rho.nl.

Vacatures

Stage lopen bij Rho Adviseurs

Zoek je een stage waar je veel kan leren door volop mee te draaien in echte projecten? Bij Rho ondersteunen wij jouw ambities met een zinvolle, op jouw ontwikkeldoelen afgestemde stageplek. Het hele jaar door worden stagiair(e)s van diverse opleidingen door ons verwelkomd en begeleid. Ben jij de volgende? We delen onze kennis graag en nemen jou mee in de echte wereld van de ruimtelijke ordening.

 

Afstuderen bij Rho Adviseurs

Wij investeren in studenten. Dat vinden wij belangrijk. Want jullie zijn de toekomst!  Afstuderen bij Rho betekent werken aan een boeiend en vaak innovatief vraagstuk. Die kiezen we samen uit. Met scherp oog voor jouw interesses en de eisen die jouw opleiding aan een afstudeeropdracht stelt. Maar er is meer! Je krijgt een vaste begeleider en de leukste collega’s om je heen.

 

Interesse in stage lopen of afstuderen bij Rho Adviseurs?

We nodigen je uit om bij interesse vooral persoonlijk contact op te nemen met Gepke Jaarsma of Fieke Blokpoel. Uiteraard ben je ook van harte welkom om een kopje koffie te komen drinken bij ons op kantoor.

Bel dan met Gepke 058 – 256 40 59 of stuur dan even een Whatsapp-berichtje naar 06 – 10 25 51 78.

 

Studenten – Rho Adviseurs

 

ADVISEUR RUIMTELIJKE ORDENING

met affiniteit voor milieu aspecten

 

Voel de ruimte om jezelf te ontwikkelen

  • Een mooie kans om jezelf te ontwikkelen als adviseur ruimtelijke ordening.
  • Werken in een hecht team met collega’s op wie je kunt rekenen.
  • Goede arbeidsvoorwaarden: een goed salaris en leuke extra’s.

 

Voel de ruimte bij Rho Adviseurs

Rho Adviseurs is een toonaangevend bureau voor ruimtelijke ordening. Samen met onze opdrachtgevers willen we Nederland mooier maken. Dat is mooi werk en soms ook een flinke uitdaging. Bij Rho Adviseurs werken we nauw samen om onze projecten tot een succes te maken. Zo ontstaat er een bijzondere bundeling van krachten van gepassioneerde professionals. Een club van collega’s die op elkaar kunnen rekenen, waar ruimte is om te sparren en die vertrouwen op elkaars deskundigheid! Word jij onderdeel van ons team?

 

Over de functie

Je volgt de ontwikkelingen in dit mooie vak op de voet. Je hebt kennis van de desbetreffende geldende wet- en regelgeving in ruimtelijke ordening en ziet het als uitdaging om binnen die manoeuvreerruimte samen met je collega’s prachtige projecten te realiseren die bij dragen aan een mooier en leefbaarder Nederland.

 

Wat ga je doen?

  • Je werkt aan de ontwikkeling van ruimtelijke plannen op (bestemmingsplannen, ruimtelijke onderbouwingen, omgevingsplannen, omgevingsvisies en participatieplannen).
  • Je adviseert opdrachtgevers over de inzet van het juridisch-planologisch instrumentarium.
  • Je spart en schakelt met betrokken bevoegde instanties (zoals overheden en omgevingsdiensten).
  • Je coördineert milieu- en omgevingsonderzoeken, zowel intern als extern (zoals akoestiek, archeologie, water, ecologie) en integrale en specialistische adviesrapporten.

 

Wat breng je mee?

  • Je hebt een afgeronde relevante hbo- of wo-opleiding op het gebied ruimtelijke ordening, planologie of milieu.
  • Energie, leergierigheid en een gezonde dosis maatschappelijke betrokkenheid.
  • Jij ziet de actuele kansen die spelen op het gebied van de ruimtelijke ordening en vindt het interessant om daarmee aan de slag te gaan.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden je de kans alle kanten van het werkveld van de ruimtelijke ordening te ontdekken, door in de volle breedte mee te werken aan interessante opdrachten.

 

We bieden een goed (marktconform) salaris, maar misschien nog belangrijker: we hebben de leukste collega’s, borrels, vakgebonden excursies, doorgroeimogelijkheden, aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid tot het volgen van trainingen en opleidingen.

 

Daarnaast is er (bijna) onbeperkt fruit op het kantoor, een vitaliteitsbudget en zijn we flexibel qua werkplek en tijden. Vrijheid en eigen verantwoordelijkheid staan voorop binnen ons bedrijf.

 

Proef de sfeer

Echt gevoel krijgen bij Rho Adviseurs en jouw functie lukt natuurlijk het best door persoonlijk contact. Sfeer moet je proeven, de nuances moet je horen. Daarom nodigen wij je uit om bij interesse persoonlijk contact op te nemen met Gepke Jaarsma (P&O). 058-2564059 gepke.jaarsma@rho.nl Of stuur je motivatie en CV naar sollicitaties@rho.nl